Over De Camping

De minicamping Annerveenschekanaal is een SVR camping klein van opzet en uiterst geschikt voor de natuurvriendelijke en actieve kampeerder. De camping is direct gelegen aan het Grevelingkanaal zodat er direct vanaf de camping gevist kan worden. De camping is een prima uitvalbasis voor de actieve natuurliefhebber. Natuurgebieden als het Hunzedal met de in 2008 uitgezette bever en het Nationaal park de Drentsche Aa liggen vanaf de camping binnen bereik. Camping Annerveenschekanaal is ook gelegen aan de oostelijke grens van het eerste Geopark in Nederland de Hondsrug. Er zijn 6 ruime plaatsen verdeeld over een oppervlakte van 800 vierkante meter. De camping is omgeven door een singel en bomen. Daarnaast zijn er sinds 1 juli 2019 twee plekken beschikbaar voor (kleine) campers met vrij uitzicht op de achterliggende weilanden. De camping is bereikbaar via een loopbruggetje over het Greveling kanaal en via een berijdbaar pad vanaf de Polderweg aan de achterkant. De camping is open van 1 mei tot 1 oktober.

De camping is geschikt voor gasten met een caravan of camper maar ook voor mensen die houden van kamperen met de tent. De camping is geschikt voor lang kamperen en voor gasten die op doorreis zijn. De camping biedt ook mogelijkheid voor een seizoenplaats. Voorzieningen bestaan uit 2 toiletten, een douche en 2 wastafels. Grenzend aan het toiletgebouw is een overkapping met buitenspoelbakken en een gelegenheid voor de tent-kampeerder om overdekt aan de tuintafel te zitten. Gebruik van de douchevoorzieningen is gratis. Er zijn kampeerplaatsen met 6 Ampere en 10 ampere elektra.

Vanuit de camping is aansluiting bij tal van fietsroutes mogelijk. Tevens is er een aanlegsteiger voor kano’s met aansluiting op verschillende kanoroutes o.a. naar het Zuidlaardermeer. U kunt ook een kano huren, kijk voor meer informatie op onze tarieven pagina.Let op: er is geen Wifi aanwezig. Wel kunt u als het nodig is gebruik maken van het Wifi netwerk van de eigenaar.